menu

Kucharka / Kucharz

przewiń
19 sie’18
20 sie’18

Od kandydatów oczekujemy:

  • Doświadczenia na podobnym stanowisku,
  • Otwartej głowy chcącej chłonąć wiedzę z zakresu kuchni regionalnej, ale nie tylko,
  • Dyspozycyjności, samodzielności i dobrej organizacji pracy,
  • Zdolność do pracy pełnej wyzwań i wysokich oczekiwań,
  • Umiejętność pracy zespołowej,
  • Odporności na stres ,
  • Bardzo dobrej organizacji pracy i umiejętności planowania,
  • Dbałości o czystość/wygląd kuchni,
  • Dyspozycyjności,
  • Dbałości o zapewnienie wysokich standardów czystości i higieny,
  • Zapewnienia uprzejmej i profesjonalnej obsługi Gości na najwyższym poziomie zgodnie z wymogami i procedurami Firmy (imprezy, bankiety, obsługa a’la carte, itp.)
  • Chęci do kreowania własnych rozwiązań,

Oferujemy:

  • Odpowiedzialne i pełne wyzwań stanowisko,
  • Pracę w pozytywnej atmosferze, w zgranym zespole,
  • Pracę przy różnorodnych i ciekawych projektach,
  • Możliwość rozwoju własnych kompetencji oraz doświadczenia zawodowego,
  • Wynagrodzenie odpowiednie do posiadanych kwalifikacji
  • Możliwość zakwaterowania

CV prosimy o przesłanie na adres mailowy: kariera@olandia.pl z dopiskiem:

"Wyrażam zgodę na przetwarzanie moich danych osobowych dla potrzeb niezbędnych do realizacji procesu rekrutacyjnego (zgodnie z ustawą z dnia 29.08.1997 r. o ochronie danych osobowych, Dz. U. 1997 nr 133 poz. 883 z późniejszymi zmianami."

Zastrzegamy sobie prawo do kontaktu z wybranymi kandydatami.

Newsletter

Bądź na bieżąco z wszystkimi wydarzeniami w Olandii i otrzymuj najnowsze informacje. Zapisując się otrzymasz rabat 25% na nocleg w naszym hotelu.

Ta strona używa COOKIES.

Korzystając z niej wyrażasz zgodę na wykorzystywanie cookies, zgodnie z ustawieniami Twojej przeglądarki. Więcej w Polityce prywatności.

OK, zamknij