Od kandydatów oczekujemy:
- Doświadczenia na podobnym stanowisku,
- Otwartej głowy chcącej chłonąć wiedzę z zakresu kuchni regionalnej, ale nie tylko,
- Dyspozycyjności, samodzielności i dobrej organizacji pracy,
- Zdolność do pracy pełnej wyzwań i wysokich oczekiwań,
- Umiejętność pracy zespołowej,
- Odporności na stres ,
- Bardzo dobrej organizacji pracy i umiejętności planowania,
- Dbałości o czystość/wygląd kuchni,
- Dyspozycyjności,
- Dbałości o zapewnienie wysokich standardów czystości i higieny,
- Zapewnienia uprzejmej i profesjonalnej obsługi Gości na najwyższym poziomie zgodnie z wymogami i procedurami Firmy (imprezy, bankiety, obsługa a’la carte, itp.)
- Chęci do kreowania własnych rozwiązań,
Oferujemy:
- Odpowiedzialne i pełne wyzwań stanowisko,
- Pracę w pozytywnej atmosferze, w zgranym zespole,
- Pracę przy różnorodnych i ciekawych projektach,
- Możliwość rozwoju własnych kompetencji oraz doświadczenia zawodowego,
- Wynagrodzenie odpowiednie do posiadanych kwalifikacji
- Możliwość zakwaterowania
CV prosimy o przesłanie na adres mailowy: kariera@olandia.pl z dopiskiem:
"Wyrażam zgodę na przetwarzanie moich danych osobowych dla potrzeb niezbędnych do realizacji procesu rekrutacyjnego (zgodnie z ustawą z dnia 29.08.1997 r. o ochronie danych osobowych, Dz. U. 1997 nr 133 poz. 883 z późniejszymi zmianami."
Zastrzegamy sobie prawo do kontaktu z wybranymi kandydatami.